Blogs RSSStrippen voor een beter milieu?

Uniek in het assortiment van WoodLooking zijn de houten zonnebrillen met een laagje kurk. Wij worden erg blij van dit duurzame en milieuvriendelijke materiaal. Maar waar komt dit eigenlijk vandaan en wat maakt het zo duurzaam?

Lees verderHouten zonnebril kopen

Met de lente voor de deur krijgen we deze vraag bijna dagelijks: 'Ik wil graag een houten zonnebril van WoodLooking kopen, maar welk model past nu het best bij mij?' In dit blog geven we je het antwoord. 

Lees verderWoodlooking around the world

Bij WoodLooking worden we blij van reizen. We zijn dan ook enorm trots dat we onze houten zonnebrillen op de meest uiteenlopende plekken op aarde zien opduiken. Van de woestijnen van Egypte tot op koude pistes in Zweden. In tropische mangobomen in Bonaire tot in het gazon voor de poorten van het Witte Huis. In dit blog vind je een selectie van onze favorieten. Nieuwe inzendingen worden zeer gewaardeerd. 

Lees verderFor the love of bamboo

Niet alleen panda's zijn gek op Bamboe, ook bij WoodLooking krijgen we geen genoeg van deze tropische grassoort. In dit blog lees je waarom wij zo blij worden van bamboe. En waarom je er van die fantastische zonnebrillen van kunt maken. 

Lees verderWho’s Woodlooking?

Wie zit er achter Woodlooking? Het antwoord op deze vraag vind je in het eerste blog van Woodlooking. Je komt zo meer te weten over dit nieuwe unieke merk houten zonnebrillen. Hoe is dit merk zo tot stand gekomen? En wat is nu eigenlijk dat unieke 'Woodlooking gevoel'.

Lees verder