Who’s Woodlooking?


Het Idee

Na een paar jaar voor een baas gewerkt te hebben besloten we in 2014 dat het anders moest. We wilden minder zorgen en meer genieten. Hierop vatten we het plan een jaar lang de wereld rond te gaan reizen en daarna onze eigen onderneming te gaan starten. Want ja, wie op zo veel plekken komt zal vast enorm veel leuke producten tegenkomen waar we terug in Nederland een winkel mee zouden kunnen vullen.

De uitvoering

De uitvoering van het eerste gedeelte van dit plan verliep vlekkeloos. Deel twee bleek lastiger te realiseren. Nergens ter wereld vonden we een product dat geschikt was om de Nederlandse markt mee te gaan veroveren. Na een paar maanden later alles nog eens overdacht te hebben kwamen we tot de conclusie dat we het product al die tijd al bij ons droegen. Een toevallig aangeschafte houten zonnebril trok wereldwijd zoveel bekijks dat we de gok besloten te wagen om dit ook in Nederland aan de man te gaan brengen. Het huidige aanbod was in onze ogen namelijk veel te duur en miste vrolijke kleuren.

Nu bleek er bij het starten van een onderneming meer te komen kijken dan we een paar maanden daarvoor tijdens brainstormsessies in verre tropische oorden konden bedenken. Maanden van uitgebreid marktonderzoek, eindeloos testen van samples, bezoekjes aan de opticien en administratieve rompslomp volgden. Maar augustus 2016 was het dan eindelijk zover, WoodLooking was geboren!

Na deze korte introductie willen we jullie in het vervolg door korte blogs verder kennis laten maken met het unieke merk WoodLooking. Houd deze pagina dus in de gaten!


Laat een bericht achter